A Mester és Major Kft. Herbafulvo webáruháza

Kedves Vásárlóink!

Hirtelen megnövekedett a rendelések száma, átmenetileg nem tudunk új rendelést fogadni.
A hónap második felében várható, hogy újra ki tudjuk Önöket szolgálni.

Megértésüket köszönjük.

termeszetes-takarmanyok.hu | herbafulvo.hu | wendelin-essencia.hu

Mester Károly természetgyógyászati rendelése

2018 nyarán találkoztam Béky László ikonikus természetgyógyásszal, a Herbafulvo essencia kapcsán. Megismerkedve a Tanár úrral, bekerültem az Aura Természetgyógyászati Gyógyító és Oktató Központba, ahol a Tanár Úr tanítványa lettem. Béky Tanár úr duális oktatási képzésén részt vettünk a tényleges rendelői betegellátásban is. Az integratív medicina meghatározó képviselőitől tanulhattunk. 40 év biológiával való foglakozás, munka melletti több éves tanulás, valamint a tanár úrral való egyre szorosabb munkakapcsolat eredményeként – az Ő inspirációjára – tettem le a természetgyógyász vizsgát. Fitoterapeuta végzettséget szereztem.

mester-karoly-oklevel

Mit tudok én ehhez a tudományhoz hozzátenni? Az a 40 éves tapasztalat, amit agrármérnökként, állattenyésztőként és takarmányozási szakemberként szereztem.

Tanítok a Szegedi Tudományegyetem Élelmiszermérnöki és Mezőgazdasági karán. Óraadó vagyok az orvos továbbképzésben akkreditált Funkcionális Dietetika Iskolában, valamint az AURA Természetgyógyászati Gyógyító és Oktató Központban a természetgyógyász képzésben. Számtalan konferencián adtam elő.

A gyógynövényekkel való gyógyítás reneszánszát éli, nem véletlenül. „Mindent, amire az embernek szüksége van az egészséghez és a gyógyuláshoz, Isten biztosította a természetben, a tudomány kihívása ennek megtalálása.” írta Paracelsus (1493-1541) svájci orvos, természettudós, polihisztor a gyógynövényekkel való gyógyítás nagy és mindent tudója.
De volt még egy fontos gondolata, amely az én tevékenységemnek is hangsúlyos része: Az egészség és a betegség az ember (mint a mikrokozmosz), és a természet (mint a makrokozmosz) közötti harmónia vagy diszharmónia megnyilvánulása.

A jó döntések tapasztalatból születnek, tapasztalatot pedig rossz döntésekkel szerzünk. Ameddig a döntéseimet a mindenki által használt és ismert fő irányvonalra, a mainstreamre alapoztam sertéstartóként addig csak rossz döntést hoztam, de sok tapasztalatot szereztem, hogy ez nem jó irány.

Amikor megkerestem a biológiai törvényeket, megértettem az élettani és a kórélettani összefüggéseket, annak birtokában tudtam jó döntéseket hozni.

Ilyen tapasztalatokat kívánok használni a természetgyógyász tevékenységem során: a táplálkozás beállítással visszaállítjuk az alapregulációt, a gyógynövény drogokkal támogatjuk a gyógyulást.

„A gyógyszereket a földből adja az Úr, és az okos ember nem veti meg őket.” Szentírás, Sirák fiának könyve 38:4

Természetgyógyászati rendelőm elérhetősége:

1097 Budapest, Pápay István utca 7. fsz. 27.

Rendelés minden szerdán 9-16 óra között.

Rendelésre kizárólag csak előzetes bejelentkezés után lehet jönni!

Bejelentkezni a mester.karoly@mesteresmajorkft.hu email címen lehet, vagy a +36309154153 telefonszámra SMS-ben küldött “Tgy rendelési időpontot kérek” + email cím megküldésével.

Az email cím bírtokában küldünk emailben egy tájékoztatást: a szabad rendelési időpontokról, a rendelés díjáról és egyéb szükséges információkról.

Bejelentkezhet a lenti űrlap használatával is: