A Mester és Major Kft. Herbafulvo webáruháza

 termeszetes-takarmanyok.hu | herbafulvo.hu | wendelin-essencia.hu

Szállítás és Fizetés

egeszsegmester.hu

Hatályba lépés ideje: 2023.02.10.

Fizetési módok:

Kártyás fizetés:

Az online bankkártyás fizetések a SimplePay rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó cég neve: OTP Mobil Kft.

Utánvét:

A fizetés történhet készpénzben vagy bankkártyával, közvetlenül a csomag átvételekor. Ebben az esetben megrendelés után átadjuk a futárszolgálat részére a küldeményt, amit az Ön által megadott címre kiszállítanak.

Átvételi módok:

GLS futárszolgálat:

Házhozszállítás esetén az aktuálisan érvényes szállítási díjak kerülnek felszámításra.

Bruttó 29.700Ft-ot meghaladó összegű rendelés esetén a házhozszállítás ingyenes, amennyiben kizárólag humán terméket rendel. Több termékkategóriából történő együttes rendelés esetén, ingyenes szállítást nem tudunk biztosítani a kiszerelések nagysága és eltérő mérete miatt.

Szállítási idő: feladástól számított 1-2 munkanap.

Teljesítési határidő:

A teljesítési határidő a megrendelés visszaigazolásától számítva 2-6 munkanap. Az ezen határidőtől való eltérést jelezzük minden esetben e-mailben.

Jogfenntartás és kikötés:

Ha Ön korábban rendelt tőlünk terméket, de azt kiszállításkor nem vette át (kivéve azon esetet, melyben elállási jogával élt), illetve a csomag „Nem kereste” jelzéssel visszajött hozzánk, Cégünk abban az esetben vállalja a megrendelés teljesítését, amennyiben a vételár és szállítási költség előre megfizetésre kerül.

Cégünk visszatarthatja a csomag átadását, amíg meggyőződünk a termék vételárának sikeres kifizetésének megtörténtéről online fizetés esetén. Ha a termék árát nem egyenlítette ki teljes mértékben, Cégünk felhívja a Fogyasztó figyelmét a vételár kiegészítésére.

Külföldi értékesítés:

Cégünk elsősorban Magyarország területén belül biztosítja a megrendelt termékek kiszállítását/átvételét.